Nieuwsberichten

havenpakhuis voor moderne technologie

Plaatsing van het nieuwe machinepark door W&S Benelux

KCS is een modern elektronica assemblage bedrijf, gevestigd in een 17-eeuws havenpakhuis. Een niet alledaagse combinatie die tijdens het plaatsen van een nieuw high tech machinepark door W&S Benelux BV voor een mooie uitdaging zorgde.
Om een indruk te geven van het havenpakhuis vol met hedendaagse technologie heeft W&S een persbericht samengesteld.

 • Download PDF persbericht over de plaatsing van het nieuwe machinepark
 • ROI

  KCS BV te Dordrecht breidt uit met 4 nieuwe hightech machines

  KCS zet vol in op de toekomst en investeert in moderne hightech machines:

  • 1x Pick-and-place machine, JUKI KE3010
  • 1x Pick-and-place machine, JUKI KE3020V
  • 1x SMT Reflow oven, Heller 1707 MKIII
  • 1x 3D AOI systeem, Koh Young Zenith


  Door de aanschaf van twee nieuwe Pick-and-Place machines heeft KCS in totaal vier geavanceerde Pick-and-Place machines ter beschikking, waardoor de productiecapaciteit flink wordt uitgebreid. De nieuwe machines hebben een zeer hoge nauwkeurigheid (01005, uBGA, finepitch) en een hoge plaatsingssnelheid (35600 cph).

  Lees meer...


  ROI

  Release AMIGA documentaire op DVD en Blu-ray.

  In de jaren tachtig zorgden de Commodore 64 en de AMIGA voor een doorbraak in het computertijdperk. Over deze computerrevolutie is door Nicola en Anthony Caulfield een documentaire gemaakt, welke inmiddels wereldwijd is verschenen op DVD en Blu-ray. In deze documentaire ziet u ook enkele door KCS ontworpen en enkele door KCS geproduceerde producten naar voren komen.

  Lees meer...


  ROI

  KCS stapt in het 'Internet of Things'-tijdperk door de integratie van LoRa™ in producten

  LoRa™ is een specificatie voor het Low Power Wide Area Network (LPWAN) protocol en is specifiek ontworpen om met een zeer laag stroomverbruik een zeer wijdverspreid netwerk op te richten. Deze standaard zorgt ervoor dat apparaten onderling over een groot gebied bi-directionele, -batterijvriendelijk communicatie kunnen opzetten. Bijkomend voordeel is dat diverse providers LoRa™ netwerken aan het opzetten zijn, waardoor er in veel landen een goede dekking is.

  Lees meer...

  KCS integreert LoRa™ technologie in modules uit de eigen TraceME productlijn. Met RF positiebepaling, GPRS/SMS, 3G, Wi-Fi, Bluetooth LE, ANT/ANT+, iBeacon™ en diverse on-board sensoren wordt de integratie van TraceME modules in ‘smart devices’, apps en bestaande netwerken nog eenvoudiger.

  Voor meer informatie kunt u op de product pagina van de TM-202/R9C6 kijken of u kunt contact met ons opnemen. Lees minder...


  amiga

  KCS sinds 1984

  Sinds 1984 is KCS uw elektronica partner. Dat betekent dat wij al reeds meer dan 30 jaar eigen producten en oplossingen bieden voor uw vraagstukken op het gebied van maatwerk-elektronica.
  Wij hopen u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.  amiga

  Graydon Financieel gezond award

  KCS Elektronica Assemblage heeft een Graydon Financieel Gezond award ontvangen. Hiermee behoort KCS tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de Nederlandse elektronica-assemblage branche.

  We zijn trots op deze onderscheiding: "Met deze award kunnen we onze zakenrelaties laten zien dat we een financieel gezond bedrijf zijn. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat zij verantwoord zaken met ons kunnen doen."

  Lees meer...

  Er zijn een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen om in aanmerking komen voor de Graydon Financieel Gezond award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag de kans op wanbetaling slechts minimaal zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. De informatie is afkomstig uit de Graydon bedrijvendatabase, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest actuele en complete gegevens.

  Graydon: "Net zoals in andere branches, is het in deze sector niet alleen belangrijk om mooie projecten of diensten te leveren. Het is ook van belang dat een bedrijf zich op financiële wijze onderscheidt. Met de Financieel Gezond award van Graydon onderstreept KCS haar financiële gezondheid als onderneming."

  Met deze award kan KCS zich onderscheiden van de concurrent. De award is een logisch gevolg van hoe wij ondernemen. KCS is betrouwbaar en daar hoort een correct financieel gedrag bij. 

  Lees minder...